Φροντιστήρια Έμφαση ΓαλάτσιΓερμανικό Φροντιστήριο Αρμενιάκου ΜαρίναΓερμανικό Φροντιστήριο Αρμενιάκου ΜαρίναΓερμανικό Φροντιστήριο Αρμενιάκου ΜαρίναΓροντιστήρια Γνώση Γαλάτσι

Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

ΝΑΙ

Στην εκμάθηση της Γερμανικής γλώσσας, ΓΙΑΤΙ:  

 •    
 • Τα Γερμανικά  είναι η πρώτη μητρική γλώσσα στην Ευρώπη (100.000.000 Ευρωπαίοι) καθώς ο ρόλος της ισχυροποιήθηκε με την διεύρυνση της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το 1/3 των κατοίκων της Ε.Ε σκέφτεται ,μιλά και γράφει Γερμανικά  και αποτελεί γλώσσα εργασίας στα θεσμικά όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
 • Ο μύθος ότι τα η εκμάθηση των γερμανικών είναι δύσκολη έχει πλέον καταρριφθεί, καθώς τα Γερμανικά εμφανίζουν κοινά χαρακτηριστικά με την γλώσσα μας, τόσο στη δομή της γραμματικής και τη σύνταξη, όσο και στον τρόπο σκέψης.
 • Η εκμάθηση ξένων γλωσσών θεωρείται και είναι αναγκαίο εφόδιο για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία. Η Γερμανική γλώσσα αποτελεί, μετά την Αγγλική, απαραίτητη προϋπόθεση για την επαγγελματική εξέλιξη, καθώς τα κριτήρια έχουν αλλάξει και η γνώση των Γερμανικών δεν είναι μόνο προτιμητέα αλλά και σημαντικό προσόν.
  • Πολλές γερμανόφωνες εταιρείες δραστηριοποιούνται σήμερα στην Ελλάδα απασχολώντας στελέχη με γνώση Γερμανικών και συνεχώς αυξάνονται. Η γερμανική οικονομία είναι ο πυλώνας της Ε.Ε και ο σημαντικότερος εμπορικός εταίρος της Ελλάδας.
  • Το μεγαλύτερο ποσοστό των ελληνικών εισαγωγών και εξαγωγών γίνεται κυρίως από και προς τη Γερμανία. Ο τζίρος των συναλλαγών είναι σχεδόν ίσος με όλων των άλλων χωρών μαζί. Άρα η γνώση των Γερμανικών αποτελεί σημαντικό προσόν στην αγορά εργασίας, τόσο στην εγχώρια όσο και στην ευρωπαϊκή.
  • Το 40% των τουριστών, που επισκέπτονται κάθε χρόνο την Ελλάδα, προέρχονται από γερμανόφωνες χώρες. Επομένως, η γνώση της Γερμανικής γλώσσας αποδεικνύεται πολύτιμη, ιδιαίτερα για όσους απασχολούνται στον τουριστικό κλάδο..
  • Το 40% των τουριστών, που επισκέπτονται κάθε χρόνο την Ελλάδα, προέρχονται από γερμανόφωνες χώρες, γεγονός που καθιστά τη γνώση της γερμανικής γλώσσας πολύτιμη, ιδιαίτερα για όσους απασχολούνται στον τομέα του τουρισμού.
  • Τα Γερμανόφωνα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα και Πανεπιστήμια είναι από τα καλύτερα παγκοσμίως. Η Ανώτατη εκπαίδευση στη Γερμανία διακρίνεται για το υψηλό επίπεδο των παρεχόμενων προγραμμάτων, το πρωτοποριακό σύστημα υποτροφιών και το χαμηλό κόστος διαβίωσης, καθώς δεν απαιτούνται δίδακτρα πανεπιστημιακών σπουδών.
  • Ακόμη και στον χώρο της επιστήμης τα Γερμανικά κατέχουν πολύ σημαντικό ρόλο, καθώς η Γερμανία είναι η 3η χώρα παγκοσμίως στην έρευνα και προωθεί υποτροφίες σε ξένους επιστήμονες.
  • Πάνω από 30% των ιστοσελίδων παγκοσμίως είναι στη Γερμανική Γλώσσα.Στον πολιτισμικό τομέα η γνώση της Γερμανικής γλώσσας αποτελεί σημαντικό δίαυλο για την πρόσβαση σε έναν από τους μεγαλύτερους πολιτισμούς του κόσμου, ο οποίος έχει χαρίσει διαχρονικά και ανεκτίμητης αξίας αριστουργήματα στην παγκόσμια μουσική, λογοτεχνία και τέχνη.

 

 

Εγγραφές όλο το χρόνο !!!