Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

 

 

Δημητρίου Αναστασία

Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς πολλοί βρίσκονται σε αναζήτηση φροντιστηρίου εκμάθησης της γερμανικής γλώσσας. Θα ήθελα να αναφέρω την προσωπική μου εμπειρία από το Γερμανικό Φροντιστήριο της Κας Αρμενιάκου Μαρίνας.
Η πρώτη εντύπωση ήταν πολύ θετική, μου ενέπνευσε εμπιστοσύνη κι έτσι ξεκίνησα τα μαθήματα στο φροντιστήριό της. Το άρτιο πρόγραμμα μαθημάτων , η μεταδοτικότητα και ο επαγγελματισμός του διδακτικού προσωπικού ξεπέρασαν τις προσδοκίες μου, αγάπησα τη γλώσσα και έφτασα μέχρι τη λήψη του C1 Zertifikat. Και κάπως έτσι, το αρχικό μου κίνητρο (χόμπυ) για την εκμάθηση της γερμανικής γλώσσας μετατράπηκε σε εφόδιο ζωής για την μετέπειτα πορεία μου.
Θα το συνιστούσα ανεπιφύλακτα!

Με εκτίμηση.


 

Δήμητρα Κουτουλάκη
Η συνεργασία μου με το ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ έχει μόνο θετικές εντυπώσεις. Από μικρό παιδί θυμάμαι να διαβάζω την ταμπέλα του φροντιστηρίου στον Αγ. Ανδρέα. Έτσι όταν ήρθε η στιγμή να μάθω την γερμανική γλώσσα η επιλογή ήταν κατά κάποιο τρόπο μονόδρομος. «Έκαστος στο είδος του» δε λέμε?
Το κλίμα ευχάριστο και οι χώροι άνετοι για μάθηση! Οι άνθρωποι που το απαρτίζουν πρόθυμοι ,χαμογελαστοί και με ικανότητα μετάδοσης γνώσεων κάτι το οποίο σπανίζει στις μέρες μας. Για το λόγο αυτό και όχι μόνο , συνιστώ σε κάθε φίλο και γνωστό που θέλει να μάθει την γερμανική γλώσσα να συμβουλευτεί την Κα Μαρίνα Αρμενιάκου και εκείνη θα του παρέχει την κατάλληλη λύση για την επίτευξη του στόχου που έχει ο ίδιος θέσει.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς για την αγάπη και υποστήριξη που μου έχετε δείξει!!

Φιλικά.


 

Έλενα, Ελβετία

Αγαπητή Μαρίνα,
Σε ευχαριστώ από καρδιάς για τη δουλειά που κάνεις. Οι γνώσεις που μας δίνεις, μας βοηθάνε όχι μόνο για να πάρουμε τα πτυχία μας. Μας ανοίγουν ένα παράθυρο στο μέλλον και μας προσφέρουν άπειρες δυνατότητες τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική μας ζωη.
Το μάθημά σου το κάνεις τόσο επαγγελματικά, που ο μαθητής ούτε καν καταλαβαίνει, πότε βρίσκεις τα κενά του και τα γεμίζεις ( καλύπτεις ) με τις γνώσεις.
Ξέρω, ότι δεν είσαι μάγισσα, δε μπορείς να μας βάλεις τις γνώσεις με μαγεία, ώστε να ξέρουμε τα πάντα χωρίς να κάνουμε τίποτα. Εννοείται ότι πολλά πράγματα είναι στο χέρι μας, εξαρτώνται από μας τους ίδιους, αλλά η επαγγελματικότητα σου, ο τρόπος διδασκαλίας, η σταθερότητα, τα κίνητρα και η σιγουριά που μας προσφέρεις, μας βοηθάνε να καταφέρουμε τα πάντα.
Με εκτίμηση και αγάπη, η μαθήτρια σου.

Υ.Γ. Λυπάμαι, αλλά αυτή είναι η γνώμη μου. Δε μπορώ να την αλλάξω.


 

 

Ευάγγελος Ζωγράφος

Στο Γερμανικό φροντιστήριο της Μαρίνας Αρμενιάκου ξεκίνησα το 2014 την εκμάθηση της Γερμανικής γλώσσας. Με μια πολύ επαγγελματική προσέγγιση αναγνωρίστηκε το επίπεδο των γνώσεων μου, έτσι ώστε να καταταχθώ στο αντίστοιχο τμήμα.
Το μάθημα είναι εξαιρετικό σε ολιγομελή τμήματα, με σύγχρονα μέσα διδασκαλίας, φιλικό και άριστα καταρτισμένο εκπαιδευτικό προσωπικό. Πολύ καλή προετοιμασία για τις εξετάσεις του Goethe (δε βρέθηκα ποτέ προ εκπλήξεως σε καμία από τις τρεις εξετάσεις B1, B2, C1).
Άριστη σχέση τιμής απόδοσης και δυνατότητα εντατικών καλοκαιρινών μαθημάτων, (τα οποία θα συνιστούσα ανεπιφύλαχτα). Ευέλικτα ωράρια μαθημάτων, κάτι το οποίο είναι πολύ εξυπηρετικό για τους εργαζόμενους ενήλικες μαθητές.


 

 

 

Εγγραφές όλο το χρόνο !!!

 

Όροι Χρήσης Διαδικτυακού Χώρου

Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Πολιτική Χρήσης Cookies